Sofie en Emma

Sofie en Emma zijn twee zusjes met het hart op de juiste plek. Na het zien van de film ‘Achtste groepers huilen niet’, een verfilming van het boek van Jacques Vriens, kregen de meisjes inspiratie om wensen te laten uitkomen van kinderen met een ernstige ziekte. Na zelf gestart te zijn met de eerste acties, droegen steeds meer mensen, bedrijven en instanties hun initiatief een warm hart toe.

Sofie

Sofie is 13 jaar en een liefdevolle meid met aandacht voor mensen om zich heen. Ze is gek op hockey en is keeper in de C bij HC Helmond net als Emma. Sofie is creatief en is daarnaast regelmatig te vinden achter de computer met haar eigen Blog of kijkend naar Enzo Knol. Opruimen is niet één van haar sterkste kanten maar dat mag de pret niet drukken!

 

 

Emma

Emma is 11 jaar en zij is de pittige van de twee. Geen uitdaging is te groot. Zonder angst zit ze in de engste achtbanen. Worden kinderen gepest? Dan is ze niet bang om de pestkoppen weg te jagen, ook al zijn ze twee koppen groter. Ze is fel maar oprecht. Emma is fan van Di-rect, Van Velzen en van Avril Lavigne. Tegen oneerlijkheid kan ze niet. Ze is erg sportief en fanatiek hockey keeper in de D1 bij HC Helmond.

Wensen uit laten komen.
Samen op de bank na een mooie uitgekomen wens.

ondertekenen

Sofie en Emma
Ondertekening bij de notaris.