Cadeau-actie

Regelmatig bezoeken Sofie en Emma kinderafdelingen. Er worden algemene ziekenhuizen en academische ziekenhuizen zoals UMCN en het Wilhelmina Kinderziekenhuis bezocht. Juist het kind-kind contact zorgt voor bijzondere en onvergetelijke momenten.

De bezoeken aan de kinderafdelingen worden zorgvuldig gepland in overleg met de pedagogisch medewerkers van de betreffende ziekenhuizen. Zo weet Stichting Achterstevoren precies welke kinderen iets extra’s verdienen en met welke cadeaus we de kinderen het meest blij maken.

Wat kunt u doen
Sponsor een cadeau voor een ziek kind tussen de 0 en de 18 jaar. Het sponsorbedrag per kind bedraagt 25 Euro. Gemiddeld bezorgen Sofie en Emma 10 cadeaus per ziekenhuis. De mogelijkheden op een rij:

Sponsor
Wilt u één of meer cadeaus ter waarde van 25 Euro sponsoren dan kan dat via onze donatiemodule.

Cadeaus aanbieden
Wilt u cadeaus aanbieden uit uw winkel of bedrijf, neemt dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 492-775620.

Naamsponsor
Wilt u de cadeaus voor één of meer ziekenhuizen, bijvoorbeeld in uw buurt, doneren, neem dan ook even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 492-775620.

In alle gevallen is er voor onze sponsors ruimte voor een logo op de sponsorpagina en vermelding op twitter en facebook. Cadeau- en naamsponsors kunnen ook gebruikmaken van persberichten en/of een officieel overdrachtsmoment.

De keuze hierin staat elke sponsor aan de cadeau actie vrij. Elk ernstig ziek kind verdient een bijzonder moment! Help ons mee...